Vi erbjuder frihet på ett annat sätt


Vår affärsidé

Underlätta affärer


Vår affärsidé bygger på att dels bereda en E-handelsplattform för tillverkare och leverantörer att en nå bredare marknad utan dyra investeringar, samtidigt vill vi att alla industrikunder i Sverige ska beredas möjligheten till effektivare inköp och minskad administration. Målet är att samla så många leverantörer av industriprodukter på en och samma plats. Ge industrikunderna möjlighet att bläddra igenom den största industrikatalogen på jakt efter rätt produkter. Vi är ingen återförsäljare eller grosist, vi erbjuder ett sätt för leverantörer att nå ut till en bredare marknad via E-handel.
Ingen gambling

E-handel när den är som lättast


Vi lägger upp Era produkter helt kostnadsfritt på vår E-handelsplats. Inga startavgifter, investeringskostnader eller licenskostnader. Ni kan prova E-handel utan krångel. Vårt samarbete är helt provisionsbaserat och vi tar en provision enbart vid köp. Ni står ingen ekonomisk risk och kan nå en större kundbas. Ni behöver inte ha några förkunskaper gällande E-Handel, vi sköter allt åt Er. Ni behöver leverera ett artikelregister i Excel-format till oss och bilder, så tar vi hand om resten. Oftast att sätta upp en egen E-handel är en ganska stor investering utan att veta om det kommer att löna sig. Vi hjälper Er med att prova E-handel hos oss utan dyra investeringskostnader. Oavsett om Ni har en egen E-handel eller inte, så är det en fördel att bredda sina säljkanaler och synas på NewDeals tillsammans med industrins kvalitativa leverantörer.
Minskad administration

Effektivare inköp


Vi vill ge kunderna ett erbjudande om enklare inköp och minskad administration. Möjligheten att kunna beställa på en order, få en faktura men leverans från flera leverantörer. Det finns olika beräkningar vad en order och vad en faktura kostar företagen i administrationskostnad, vi vill hjälpa kunderna att minimera denna kostnad genom att samla så många leverantörer som möjligt på vår E.Handelsplats. Vi administrerar och fakturerar kundordern och Ni levererar till uppgiven leveransadress inklusive kundnamn och kontaktperson. Ni fakturerar oss.
Spara tid för alla

Lär dig en E-handelsplats och hitta allt.


En ordinär tillverkare måste ha kontakt med kanske flera hundra leverantörer för att garantera sin produktion. I en produktion går komponenter sönder och man måste vara snabb att ersätta dessa. Detta gör att kunden måste ha snabba inköpskanaler och att ordern hanteras lätt och smidigt av leverantören . Men om man ska ha kontakt med flera hundra olika leverantörer som hanterar ordern på olika sätt så måste man som inköpare lära sig hur varje leverantör agerar. Man kanske måste lära sig flera olika E-handelssidor hos respektive leverantör med många olika login och hur man ska förfara på varje. Lär dig NewDeals E-handel, det räcker och beställ från flera leverantörer på en plats på en order - en faktura. Ingen ny idé men förfinad av oss.
Bredda Er kundbas

Nå ut till fler på ett effektivt sätt


Bli tillgängliga 24h om dygnet för alla kunder, inte enbart de som känner till Ert varumärke eller är aktiva kunder hos Er idag. Ge kunden möjlighet i lugn och ro att bläddra igenom hela Er sortiment och lägga beställning på ett enkelt och effektivt sätt. Ett enkelt sätt att bredda sitt varumärke och få merförsäljning av kunder som inte känner till Er idag.
Vi lägger upp Era produkter kostnadsfritt

Ingen ekonomisk risk för Er


Vårt koncept är okomplicerat och enkelt. Vi lägger upp Era produkter helt kostnadsfritt hos oss. Inga startavgifter, investeringskostnader eller licenskostnader. Vi administrerar Era order, fakturerar kunden, Ni levererar till kund. Enkelt och smidigt för alla inblandade.


Gör en leverantörsförfrågan
EDI-Anslutning

Elektronisk kommunikation


Vår samarbetspartner Zwapgrid AB erbjuder anslutning med EDI vilket möjliggör kommunikation oavsett affärssystem, bara systemet är designad för att skicka elektroniskt format.Detta möjliggör digital kommunikation mellan våra affärssystem utan manuell hantering av ordrar och fakturor, minska belastningen på Er kundtjänst genom att ansluta till Zwapgrid. Detta gäller oavsett om du är leverantör eller vill bli kund hos oss.

Läs mer.Igor Lazic


Den GladeIgor Lazic, grundare och delägare har ett  30-årig förflutet inom svensk industri. Roller som konstruktör, säljare, säljchef, marknadschef och VD inom industriföretag som bl.a SMC Automation och Schunk Intec.De sista 6 åren har han drivit egen firma inom headhunting (NewKind Sweden AB) och NewDeals Sweden AB.


Mer om Igor på Linkedin:

Igor på Linkedin

Mejla Igor


Mats Nilsson


Den ViseMats Nilsson, delägare har ett förflutet inom Hydroscand. Först som Distriktschef för Hydroscand Örebro och sedan som VD för Hydroscand Sverige/Danmark vidare som CEO Hydroscand Group. Mats  utvecklade och drev Hydroscand-konceptet. Mats ledde bolaget under den mest expansiva fasen. Mats har lång erfarenhet av att arbeta nationellt och internationellt. Mats arbetade för Hydroscand i 22år

Mer om Mats på Linkedin :

Mats på LinkedIn

Mejla Mats
Jörgen Winberg


Den KreativeJörgen Winberg delägare, har ett förflutet inom Hydroscand som strategisk inköpare i 21 år och innan det som inköpare på Alentec NH i 10 år.  Jörgen har stor erfarenhet av svenska industrimarknaden och goda kontakter inom svenska industriföretag. Jörgen är väldigt konstinresserad och målar egna tavlor på sin fritid. Om intresse finns så kan Ni från Jörgens länk komma till en sida med hans alster.

Läs mer om Jörgen på Linkedin :

Jörgen på LinkedIn

Mejla Jörgen


Våra videopresentationer
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.