NewDeals Sweden AB

Vår affärsidé

Vi vill erbjuda användare av industriprodukter  en handelsplats för att samla sina inköp oavsett varumärke, inom områdena automation och industriförnödenheter.

Vi vill ge erkänt duktiga leverantörer som agerar på den svenska marknaden, en handelsplats där de kan lägga upp sina produkter och tjänster. Vi vill göra det enkelt för leverantör och kund att mötas på vår handelsplats. Vår sida är i uppbyggnadsskedet och vi har inte leverantörer till alla produktgrupper än, men vi lägger till nya leverantörer i rask takt. Vi kommer i första skedet att koncentrera oss att få med leverantörer av industriprodukter och tjänster. Det kommer även finnas möjlighet för arbetsgivare inom dessa branscher att lägga upp platsannonser. Vi kommer även bereda möjlighet att för servicebolag lägga upp annonser och erbjuda sina tjänster.

Hjälp oss att bygga Sveriges största E-Handelsplats för Era behov av industriprodukter

Som industrikund idag

Som industriföretag använder man många olika produkter i sin dagliga produktion. En stor skara leverantörer levererar de produkter som behövs. Vid de tillfällena man ska beställa nya produkter är man tvungen att ta kontakt med respektive leverantör och lägga en beställning. Oavsett om leverantören är en stor koncern och har en egen E-handel, eller är en mindre leverantör som vill ha ordern per mail, så tar det mycket tid att lägga ordern. Man behöver hålla reda på olika inloggningsuppgifter beroende på vilken leverantörs E-handel man ska använda, eller leta reda på rätt mailadress för att beställa. Sen ska man behandla fakturor från många olika leverantörer som även det är tidskrävande.

Som Industrikund med NewDeals

Kundnyttan för dig som kund är att kunna gå till ett ställe och beställa från flera leverantörer på en order och få enbart en faktura oavsett vilka produkter du har beställt. Du behöver bara hålla reda på en inloggning, men nå alla leverantörer som du behöver.Du placerar ordern och vi hanterar resten och ser till att du får de produkter som du har beställt, utan krångel. Vi tycker detta är en bra idé och underlättar vardagen för många.  Du kan lägga ordern när Du har tid - vi har öppet 24 timmar om dygnet. Vi arbetar hårt för att få med så många leverantörer som möjligt för att täcka in just Ditt behov. Om du som kund har tips om en leverantör du vill se i vårt nätverk, tipsa oss nedan genom att klicka på länken. Ni kan dra stora fördelar genom att kommunicera med oss via EDI. EDI som vi ansluter Er till kostnadsfritt. 

Läs mer om Kostnadsfritt EDI >>Är du en användare av industriprodukter?

Vi har varit noggranna i vårt urval av leverantörer som representeras på vår handelsplats.Vi vill bereda plats åt de leverantörer som har ett kvalitativt produktprogram och är erkänd leverantör av både produkter och kompetens till svenska kunder. Med vår bredd av industriprodukter vill vi underlätta och förenkla ditt inköpsförfarande.


Om du som kund saknar någon leverantör på vår sida eller har förbättringar du vill se på vår sida, skicka gärna en kommentar till oss.

Klicka här för att skicka ett förslag till oss!Få överblick på dina inköp

Samla dina beställningar här!

 • God överblick på era inköp via orderhistoriken
 • Ni får snabb respons från oss med leveransdatum
 • Här kan du beställa allt du behöver - på en order.
Spara tid

 Beställ från flera leverantörer på  samma order. 

 •  Spara tid - beställ från flera leverantörer på en order - en faktura
 •  Möjlighet att ladda upp en beställningsfil (CSV)
 •  Använd din  orderhistorik vid nybeställning - repetionsorder (komma inom kort)
 • Om du övergivit/glömt din varukorg - får du en påminnelse via mail.Varför ska du som
leverantör vara med? 

Gör det lättare för dina kunder att hitta dig!

Är ni en tillverkare eller leverantör av produkter riktade mot svensk industri? Stor internationell aktör eller mindre lokal tillverkare spelar ingen roll, vi hjälper Er att presentera Era produkter attraktivt. Vår handelsplats kan erbjuda er ett skyltfönster mot era kunder. Vi behandlar ordern och fakturerar kund, skickar inköpsorder till Er ordermail eller så kommunicerar vi elektroniskt med EDI (kostnadsfri installation för Er). Vi kör in en inköpsorder i Ert affärssystem och ni svarar med ordererkännande elektroniskt, minska belastningen för Er kundtjänst med manuella order.

Du är i gott sällskap här med branschens mest kända och kompetenta leverantörer. Låt dina kunder slippa leta, utan veta att de kan hitta er på svenska industrins nya handelsplats!

Vad kan man lägga upp på NewDeals?

Är du en leverantör av färdiga produkter?

som efterfrågas av industrikunder så kan du ta kontakt med oss för uppläggning av dessa. Vi lägger upp dem kostnadsfritt åt Er. Kunderna kan köpa dessa direkt i webbshoppen via köp-knappen. Om Ni vill så kommunicerar vi via EDI. Vi ansluter Er kostnadsfritt. På så vis kommunicerar våra affärssytem med minimal manuell hantering. 

Är du en leverantör av produkter som tillverkas efter specifikation?

Vi lägger upp dessa också men istället för en köp-knapp, så ersätter vi den med en offertförfrågan som kommer via mail till Er. Ni levererar en offert till kunden direkt.

Är Ni en leverantör av tjänster och inte produkter? 

Då kan ni lägga upp en tjänsteannons istället, där ni beskriver Er kompetens och vilka tjänster Ni utför åt industrikunder. Kunden tar kontakt med Er via en offertbegäran.

Söker du personal?

Vi lägger upp platsannonser riktade mot industrin, de sökande fyller i en ansökan om ledig tjänst som går direkt till Er mailkorg.
 • Ni har ingen egen E-handel. Ni får kostnadsfritt en E-handels kanal
 • Ni har en E-handel, men vill nå fler kunder
 • Minska belastningen på Er kundtjänst
 • Vi erbjuder kostnadsfri EDI-anslutning
 • Inga investeringskostnader - Vi tar hand om uppläggning av produkter eller tjänster
 • Inga startkostnader - kostar inget att gå med
 • Inga licensavgifter - Inga kostnader under tiden ni finns på vår E-handelsplats
 • Enbart provision vid köp - Vi tar provision för att förmedla Era produkter
 • Ingen ekonomisk risk. - Kostar Er 0 kr

 • Exponera Era produkter till en bredare kundbas
 • Ge kunderna chansen att se hela Ert produktutbud
 • Få merförsäljning
 • Gör det lättare för kunden att beställa Era produkter
 • Vi administrerar ordern - Ni levererar
 • Kunden beställer från flera leverantörer på en order - en faktura
 • Vi har öppet 24h om dygnet - kunden beställer när den har tid.


Ta kontakt med oss för mer information om hur vi kan exponera
Ert företag på Svenska industrins naturliga handelsplats!

Nu kör vi!

Klicka här för kontakt!

Vill du ha vårt
nyhetsbrev?

Anmäl dig nedan och få information om vad som händer i branschen och vår webbshop

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.